Raapwerk en sierpleisteR buiten

Traditioneel raapwerk

Traditioneel raapwerk is een cementgebonden basislaag (specie) dat veel dikker op de wanden en plafonds kan worden aangebracht. U kunt denken aan een dikte vanaf 7 mm tot zelfs 5 cm. Met raapwerk is het mogelijk om wanden die scheef zijn weer recht te maken. 

Raapwerk wordt vooral toepast op buitengevels, kelders en in vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld een badkamer of een vijver. Door de vochtregulerende werking is het daarvoor heel erg geschikt.

Verder is de brandvertragende werking van raapwerk een groot voordeel. Doordat raapwerk geheel naadloos wordt opgeleverd zijn er geen kieren waar vuur doorheen kan dringen.

Buitengevels

Wilt uw woning een nieuwe uitstraling geven? Heeft u gevels waar scheuren in zitten of zelfs afgebrokkeld zijn?

Dan is het stucen van de buitenmuren een ideale oplossing. Wij kunnen de gevels van uw woning aanrapen, zodat deze in een kleur geschilderd kan worden of ter voorbereiding op het aanbrengen van een sierpleister.

Het gebruik van sierpleisters beperkt zich niet alleen tot binnenshuis. Diverse soorten sierpleister van hoogwaardige kwaliteit kunnen worden gebruikt ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en ander oppervlakten die bloot staan aan diverse weersomstandigheden.

kunnen wij u nu al ergens mee helpen?

Heeft u een vraag of wilt u advies laat het ons dan weten. Wij staan u graag bij als het gaat om de afwerking van uw woning of bedrijfsruimte.