Over ons

Vakwerk van hoge kwaliteit

Wij staan voor u klaar voor al uw soorten stucwerk. Van behangklaar of sausklaar stucwerk tot ornamenten, wij leveren u vakwerk van hoge kwaliteit. 

De laatste jaren specialiseren we ons steeds meer in renovaties, restauraties en verbouwingen met natuurproducten. Wij werken graag met duurzame producten die door hun hoge kwaliteit garanties bieden. Omdat natuurlijke materialen er nooit hetzelfde uitzien, maken wij voor u altijd een uniek product. Door ons enthousiasme en passie voor ons vak leveren wij u altijd een mooi eindresultaat.

 

DSC_8769
DSC_8775

Trends en ontwikkelingen

Wij blijven ons constant ontwikkelingen en volgen regelmatig trainingen bij onze leveranciers. Hierdoor blijven we op de hoogte van nieuwe trends, materialen en technieken. Zo kunnen wij u altijd een up-to-date eindresultaat leveren.

 

Meedenken

Als eigenaar van dit mooie bedrijf kom ik graag uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden met u bespreken. Geheel vrijblijvend uiteraard. Daarbij zal ik actief met u meedenken en eventueel voorstellen doen voor verschillende alternatieven. Op basis daarvan maak ik voor u een offerte met een inschatting van de werkzaamheden en materialen.

Voor een persoonlijk adviesgesprek of voor vragen sta ik u graag te woord.

Robin de Greef.

kan ik u nu al ergens mee helpen?

Kunnen wij u nu al ergens mee helpen? Heeft u een vraag of wilt u advies? Laat het ons weten. Wij helpen u graag. Laat hieronder uw vraag achter of bel 06 – 34 04 09 42